Wie ben ik

Reflexzonetherapeut

Ik ben Els Duijvestijn-Stomph.

Na mijn middelbare schoolopleiding heb ik de opleiding verpleegkundige A gedaan. Ik heb als verpleegkundige in ziekenhuis, bejaardentehuis, de wijk en in de extramurale zorg gewerkt.

Per 1 mei 2015 ben ik na 14 jaar werken in een huisartsenpraktijk als doktersassistente gestopt. Dit om mij volledig te kunnen richten op mijn praktijk voetenalsbasis.

Rond het jaar 2000 kwam ik voor het eerst in aanraking met de reflexzonetherapie. Hierdoor ging een wereld voor mij open en mijn interesse was gewekt. Dit was voor mij de reden om met de opleiding te starten. In 2006 heb ik de 3 1/2 jarige HBO beroepsopleiding reflexzonetherapie afgerond.

Naast de beroepsopleiding reflexzone therapie heb ik mij verder ontwikkeld  onder andere in  NES Health, Mihealth, kleurenpunctuur, moxa, meridianen, fonoforese (stemvorktherapie), etherische olien, bachbloesems, cupping en hot-stone.

Met grote regelmaat volg ik nog bijscholingen die betrekking hebben op de praktijk en de beroepsverenigingen (VNRT en RBCZ).